Inschrijven

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? 

Wat zijn de mogelijkheden via Zorg van Oranje?

Zorg van oranje bemiddelt zzp'ers, opdrachtnemers en zorgverleners in loondienst. Op de pagina zorgverlener lees je meer over de verschillen tussen zzp'er en opdrachtnemer. In beide gevallen heb je ondernemerskansen en risico's en verdien je meer dan in loondienst. Als opdrachtnemer hoef je geen administratie bij te houden, als zzp'er wel.

Inschrijven?

Vaak hebben wij veel meer opdrachten dan in ons vacature overzicht staan. Wanneer jij je vrijblijvend inschrijft dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. En dat kan veel eerder zijn dan je misschien verwacht! Heb je vragen of schrijf jij je liever telefonisch of bij ons op kantoor in? Bel ons op 0528 - 726 101 of kom langs op ons kantoor aan de Alteveerstraat 25 in Hoogeveen.

Wij hebben met Zorg van Oranje en JijZorgt een fijne en goede samenwerking. Samen proberen we er elke dag weer het beste van te maken!

Cosis Flex

Sinds ik jullie heb leren kennen is mijn leven zoveel beter geworden. Ik ervaar veel minder druk en stress in mijn werk, omdat ik weet dat ik altijd op JijZorgt en Zorg van Oranje kan terugvallen.

Threa – planner zorginitiatief de Bosk

Mijn ervaring met jullie als planners is erg positief een fijne samenwerking en altijd meedenken naar oplossing.

Marianne - Begeleider