Heb jij hart voor de zorg?

Ben jij die zorgverlener die het verschil wil maken?

Als het antwoord daarop ja is dan solliciteren wij graag bij jou!

Zorg verlenen via Zorg van oranje kan op verschillende manieren en bij verschillende klanten. In opdracht van andere zorgaanbieders bemiddelen wij in zorgvragen voor korte, lange of vaste duur. Soms gaat het om een enkele openstaande dienst of in andere gevallen misschien wel ter vervanging van een zieke medewerker. Steeds vaker worden wij gevraagd voor vaste plaatsingen.

Zorgaanbieders zetten hun tijdelijke of vaste zorgvraag bij ons uit. Klanten van Zorg van oranje zijn intra- en extramurale zorgaanbieders, PGB houders en mensen die geheel uit eigen middelen zorg particulier inkopen. Wat de achtergrond ook is, het gaat vrijwel altijd op onderstaande zorg:

  • Huishoudelijke hulp
  • Persoonlijke verzorging
  • Verpleging
  • Begeleiding & ondersteuning
  • Slaap-en waakdiensten
  • 24 uurs zorg
  • Samen leuke dingen doen 
     

Hoe werkt zorg verlenen via Zorg van Oranje?

Naast dat je via Zorg van Oranje op (vast) contract kan komen bij een zorgaanbieder of daar ingezet kunt worden werken wij met ZZP-ers en opdrachtnemers. Deze laatste groep zijn zelfstandigen die op freelance basis zorg verlenen. Je hoeft je hiervoor niet in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en hebt daarom niet de administratieve verplichtingen die bij het ZZP-schap horen, maar verdient wel meer. Wij dragen de loonheffingen voor je af, wel zo makkelijk! In beide gevallen heb je de voordelen en de risico's van het ondernemerschap.

Kortom, ben jij op zoek naar een loondienstverband of wil jij als opdrachtnemer of ZZP'er aan de slag, schrijf je dan nu bij ons in of reageer direct op één van de openstaande opdrachten!

Wij hebben met Zorg van Oranje en JijZorgt een fijne en goede samenwerking. Samen proberen we er elke dag weer het beste van te maken!

Cosis Flex

Sinds ik jullie heb leren kennen is mijn leven zoveel beter geworden. Ik ervaar veel minder druk en stress in mijn werk, omdat ik weet dat ik altijd op JijZorgt en Zorg van Oranje kan terugvallen.

Threa – planner zorginitiatief de Bosk

Mijn ervaring met jullie als planners is erg positief een fijne samenwerking en altijd meedenken naar oplossing.

Marianne - Begeleider