Uw partner in zorg

Onze visie

Naast praktische vaardigheden vinden wij de motivatie en sociale vaardigheden van zorgverleners minstens zo belangrijk. Het is immers de persoon die het verschil maakt. Nog meer dan reguliere zorg is particuliere zorg immers maatwerk. Uw wensen staan centraal en onze zorgverleners zullen alles in het werk stellen om daar maximaal invulling aan te geven. Zorg van Oranje werkt alleen met zorgverleners die 100% geschikt zijn voor uw situatie. Zorgverleners waar wij trots op zijn. Wij noemen hen dan ook vaak appeltjes van oranje. 
 

U staat centraal

Zorg van Oranje levert particuliere zorg die u zelf betaalt. U mag daar dan ook veel van verwachten. Meer nog dan reguliere zorg staan uw wensen daarbij centraal. Dat kan ook, omdat in tegenstelling tot reguliere zorg meer maatwerk mogelijk is. Er is geen strak protocol of zware administratieve druk van verzekeraars en gemeenten. Dat geeft u en ons de mogelijkheid om samen in alle vrijheid invulling te geven aan uw wensen. En laat het leveren van maatwerk nou net onze kracht zijn. De zorgverleners waar Zorg van Oranje mee werkt beschikken allemaal over de juiste kennis en vaardigheden. Belangrijker is dat wij die persoon zoeken die het beste bij u past. Naast professionele zorgverleners zijn de zorgverleners vooral gastheren en gastvrouwen.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heel veel, er is bijna niets te bedenken waar wij u niet mee willen helpen. Op zorggebied bieden wij alle vormen van gebruikelijke en gespecialiseerde zorg. Heeft u persoonlijke wensen, en hebben die niets met zorg te maken? Wij helpen u graag.

Vooral bij particuliere zorg wordt extra goed gekeken naar de kosten. U betaalt deze immers zelf. Wij zijn in staat gebleken om door slimme organisatie en bedrijfsinrichting misschien wel de scherpste tarieven uit de regio aan te bieden. En dat is waar wij ons in onderscheiden. Voor zorg die u uit eigen middelen betaalt zijn wij verplicht BTW te rekenen.

 

Nazorg service van Zorg van Oranje 

Wanneer u te maken heeft gehad met een sterfgeval in uw omgeving dan komt er veel op u af. Op het moment zelf, maar ook daarna. Naast de emotionele achtbaan waarin u dan terecht komt blijven een aantal praktische zaken uw aandacht vragen of dienen zich nieuwe vragen aan.

Met de nazorg service van Zorg van Oranje kunnen wij u ontzorgen door een aantal werkzaamheden van u over te nemen. Dat geeft u de rust en tijd om u met andere en meer belangrijke zaken bezig te houden. U bepaalt uiteraard zelf waar u gebruik van wilt maken en voor hoe lang. Ontzorgen noemen wij dat!    

  • Hulp in de huishouding
  • Eten koken
  • (Hulp bij) boodschappen doen
  • Tuinonderhoud
  • Verhuisondersteuning
  • Opleverschoonmaak
  • Ondersteuning bij regelzaken
  • Grafreiniging

Interesse of meer weten? Onze nazorgconsulent staat u graag te woord via 0528-726101.

 

En hoe nu verder?

Wilt u zonder, of ter aanvulling op uw indicatie, zorg uit eigen middelen afnemen en zoekt u een zorgaanbieder? Zoekt u een andere aanbieder omdat u niet tevreden bent of meer zorg wil ontvangen voor hetzelfde geld? In een vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor vertellen wij u graag hoe wij u kunnen helpen.

Elke maandag t/m vrijdag zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar op 0528 726 101. U kunt dan ook zonder afspraak vrij binnen komen lopen bij ons kantoor aan de Hoofdstraat 24 in Hoogeveen. Wij zijn gevestigd op de eerste verdieping van het pand. Daarnaast kunt u ons altijd mailen op info@zorgvanoranje.nl  

Wij hebben met Zorg van Oranje en JijZorgt een fijne en goede samenwerking. Samen proberen we er elke dag weer het beste van te maken!

Cosis Flex

Sinds ik jullie heb leren kennen is mijn leven zoveel beter geworden. Ik ervaar veel minder druk en stress in mijn werk, omdat ik weet dat ik altijd op JijZorgt en Zorg van Oranje kan terugvallen.

Threa – planner zorginitiatief de Bosk

Mijn ervaring met jullie als planners is erg positief een fijne samenwerking en altijd meedenken naar oplossing.

Marianne - Begeleider