Persoonsgebonden Budget

Ook het maximale halen uit uw PGB budget?

Wij helpen u graag met de invulling van uw zorgvraag en wensen.

U kunt met één van onze zorgconsulenten afspraken maken over het soort zorg en de zorginzet. Dit wordt afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij werken exclusief samen met Senas-Zorg. Zij zijn actief betrokken bij uw aanvraag en zullen bij u thuis op bezoek komen om samen met u uw wensen te bespreken. 

U heeft de keuzevrijheid voor een zorgverlener die bij u past, op de momenten en de manier waarop u dat past. Alle zorgverleners beschikken over de juiste kennis, vaardigheden en bevoegd- en bekwaamheden. Het kan voorkomen dat een zorgverlener dagelijks bij u over de vloer komt en dan is het uiteraard belangrijk dat er ook klik is.

Waarom kiezen voor PGB via Zorg van Oranje/Senas-Zorg?

  • Direct starten mogelijk
  • Deskundig en gastvrije zorgverleners
  • Maximale uren voor uw budget

 

Meer informatie vindt u op www.senaszorg.nl.

Ter verduidelijking vindt u hieronder alle informatie omtrent de financieringsstromen binnen de zorg.

https://www.kansplus.nl/wp-content/uploads/2018/02/Zorgwetten-sinds-2015-in-eenvoudig-Nederlands-1.pdf

Voor vragen m.b.t. de mogelijkheden en de tarieven of voor overige zorg gerelateerde vragen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of even binnen wandelen bij ons kantoor aan de Hoofdstraat.

slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide