Pas afgestudeerd

Ik zoek vacatures Ik zoek vacatures Ik zoek flexwerk Ik zoek flexwerk

 

Maak bij Zorg van Oranje een vliegende start van jouw carrière!

Sta jij aan de start van jouw carrière, heb je een zorg gerelateerde opleiding gevolgd en ben je nog zoekende welke kant je binnen de zorg of begeleiding op wil gaan?

Zorg van Oranje biedt startende zorgprofessionals de mogelijkheid kennis te maken met verschillende doelgroepen en het werken voor verschillende grote en kleine zorgaanbieders. Zo kom jij erachter wat jij nou echt leuk vindt!

Werk je liever binnen een instelling of bij mensen thuis? Wil jij je richten op verschillende doelgroepen of specialiseren in de voor jou meest interessante doelgroep? Heb jij bijvoorbeeld een opleiding gevolgd tot verzorgende-ig, maar merk je ook uitdaging te vinden in het bieden van persoonlijke begeleiding? Zorg van Oranje helpt jouw carrière een vliegende start te geven, zodat jij uiteindelijk de droombaan vindt waar je achteraf naar op zoek was.

Wij hebben met Zorg van Oranje en JijZorgt een fijne en goede samenwerking. Samen proberen we er elke dag weer het beste van te maken!

Cosis Flex

Sinds ik jullie heb leren kennen is mijn leven zoveel beter geworden. Ik ervaar veel minder druk en stress in mijn werk, omdat ik weet dat ik altijd op JijZorgt en Zorg van Oranje kan terugvallen.

Threa – planner zorginitiatief de Bosk

Mijn ervaring met jullie als planners is erg positief een fijne samenwerking en altijd meedenken naar oplossing.

Marianne - Begeleider