Marjolijn - Begeleider

 

Afgelopen juni heb ik mijn bachelorsdiploma Pedagogiek behaald. Met veel passie heb ik bij verschillende organisaties binnen de jeugdzorg gewerkt en stagegelopen. Een positieve bijdrage leveren aan de toekomst van kinderen en jongeren spreekt mij erg aan. Ook ligt mijn interesse bij het werken met dieren en het liefst de combinatie kind en dier. 

 

Tijdens mijn zoektocht naar een passende baan als jeugdzorgbegeleider, ben ik in contact gekomen met Zorg van Oranje. Zorg van Oranje had een vacature openstaan voor een begeleider jeugdzorg bij een gezinshuis/zorgboerderij. Meteen werd mijn interesse gewekt en heb ik een sollicitatiebrief verzonden. De volgende dag ontving ik meteen een telefoontje van Kim met een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. 

Door de omstandigheden met betrekking tot corona hebben we digitaal een gesprek gevoerd. Van beide kanten was er een klik. Vanuit het gesprek ben ik uitgenodigd om kennis te maken met de eigenaren van het gezinshuis/zorgboerderij. Ook dit klikte van beide kanten. Ik was erg enthousiast dat ik baan had gevonden waarbij mijn passie voor kinderen en dieren samen kwam. Na afloop van de kennismaking heb ik telefonisch contact gehad met Zorg van Oranje en is er vervolgens meteen actie ondernomen. De overeenkomsten en documenten konden digitaal worden afgehandeld waardoor ik datzelfde weekend nog kon beginnen bij mijn nieuwe baan!

 

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Zorg van Oranje. Ik vind het fijn dat de werknemers van Zorg van Oranje erg betrokken zijn. Zo hebben ze mij meteen gebeld om te vragen hoe de kennismaking bij het gezinshuis/zorgboerderij is gegaan. Nadat alles rond was heb ik een kaartje ontvangen waarop ze mij succes wensten bij mijn nieuwe baan, dit vond ik erg attent. Ze zijn makkelijk bereikbaar zowel telefonisch als via de mail en nog steeds heb ik regelmatig contact. Bij vragen krijg ik meteen antwoord en wordt er diezelfde dag nog actie ondernomen.

Kortom een betrouwbaar en actieve organisatie met oog voor de werknemers.  

Wij hebben met Zorg van Oranje en JijZorgt een fijne en goede samenwerking. Samen proberen we er elke dag weer het beste van te maken!

Cosis Flex

Sinds ik jullie heb leren kennen is mijn leven zoveel beter geworden. Ik ervaar veel minder druk en stress in mijn werk, omdat ik weet dat ik altijd op JijZorgt en Zorg van Oranje kan terugvallen.

Threa – planner zorginitiatief de Bosk

Mijn ervaring met jullie als planners is erg positief een fijne samenwerking en altijd meedenken naar oplossing.

Marianne - Begeleider