Mijn naam is Jan Scheepstra, zzp'er in de zorg onder de naam Soprano Dienstverlening en heb mij sinds kort ingeschreven bij Zorg van Oranje.

 

Wat ik in eerste instantie al prettig vond bij Zorg van Oranje, is de openheid en transparantie die ik ervaarde tijdens de gesprekken. Tussen het eerste contact en het daadwerkelijk inschrijven, heeft een aantal maanden gezeten, omdat ik een vast project elders draaide. Vanuit Zorg van Oranje geen enkel probleem en gaven aan dat de deur open bleef staan. Uiteindelijk toch ingeschreven. Ik werd gelijk met open armen ontvangen en Zorg van Oranje gaf mij een welkom gevoel. Dat merk je ook wel eens anders. Duidelijke en openlijke communicatie over het aanbod, het tarief etc. Je weet waar je aan toe bent. Voelt gelijk vertrouwd.

Wij hebben met Zorg van Oranje en JijZorgt een fijne en goede samenwerking. Samen proberen we er elke dag weer het beste van te maken!

Cosis Flex

Sinds ik jullie heb leren kennen is mijn leven zoveel beter geworden. Ik ervaar veel minder druk en stress in mijn werk, omdat ik weet dat ik altijd op JijZorgt en Zorg van Oranje kan terugvallen.

Threa – planner zorginitiatief de Bosk

Mijn ervaring met jullie als planners is erg positief een fijne samenwerking en altijd meedenken naar oplossing.

Marianne - Begeleider