Even voorstellen…

Mijn naam is Elles van Riezen. Ik ben 19 jaar oud en ik studeer MBO 4 verpleegkunde op het Drenthe College in Assen. Inmiddels zit ik in het 3e leerjaar van de verpleegkunde opleiding. Ook weet ik dat ik mij zelf verder wil ontwikkelen in de zorg, ik denk aan IC-verpleegkundige, ambulanceverpleegkundigee of dokter. Een hele weg te gaan, maar tevens ook een mooie uitdaging!

Vanaf kleins af aan ben ik altijd al een zorgzaam en behulpzaam type geweest, zowel in mijn familie als in mijn vriendengroep. Ik zorgde samen met mijn moeder altijd voor mijn oma. Toen ik de keuze moest gaan maken om een opleiding te gaan volgen, wist ik direct al wat ik wilde. Als mbo-verpleegkundige verleen je verpleegkundige zorg, verzorging en psychosociale begeleiding en je stelt verpleegkundige diagnoses. Je werkt vooral met zorgvragers met een planbare en voorspelbare (zorg)vraag. De zorgsituaties waarin de mbo-verpleegkundige werkt hebben daardoor een beperkte(re) complexiteit.

Zorg van Oranje

Ik ben afgelopen februari gestart bij Zorg van Oranje en wat heb ik het nu al naar mijn zin! Via Zorg van Oranje ben ik werkzaam op verschillende locaties. Ik zelf vind het hartstikke leuk om met ouderen te werken. En bij Zorg van Oranje komt deze doelgroep veelal voor. Het is fijn om ondersteuning te kunnen bieden aan mensen die bij het ouder worden meer en vaker last krijgen van verschillende aandoeningen. Dit kan op zowel geestelijk als lichamelijk gebied zijn. Ouderenzorg is erop gericht om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten functioneren.

Wat maakt Zorg van Oranje zo leuk?

Je krijgt een paar keer per week diensten aangeboden, dus je kunt jezelf als het ware inplannen. Handiger kan toch niet?! Dit is erg relevant voor mij als student. Ik kan nu mijn diensten inplannen om mijn studie-uren heen. Ik vind het ook belangrijk om naast mijn studie een bijbaantje te hebben, dit kan dus fantastisch bij Zorg van Oranje! Je kan zelf je uren bepalen, als een dienst goed uitkomt kun je hier op reageren. Zo niet, dan reageer je niet op de dienst. Zorg van Oranje houdt ook rekening met jouw wensen, als je iets niet zeker weet of twijfelt dan kun je altijd contact opnemen met het personeel.

Wij hebben met Zorg van Oranje en JijZorgt een fijne en goede samenwerking. Samen proberen we er elke dag weer het beste van te maken!

Cosis Flex

Sinds ik jullie heb leren kennen is mijn leven zoveel beter geworden. Ik ervaar veel minder druk en stress in mijn werk, omdat ik weet dat ik altijd op JijZorgt en Zorg van Oranje kan terugvallen.

Threa – planner zorginitiatief de Bosk

Mijn ervaring met jullie als planners is erg positief een fijne samenwerking en altijd meedenken naar oplossing.

Marianne - Begeleider