'Ik besloot mijn stoute schoenen aan te trekken en te starten als ZZP-er'

 

Mijn naam is Jeanette, 42 jaar en ik woon met mijn 3 prachtige kinderen in Zwolle. Na jaren gewerkt te hebben in loondienst besloot ik afgelopen oktober mijn stoute schoenen aan te trekken en te starten als ZZP’er

Ik was er vrij direct al zeker van dat ik via een bemiddelingsbureau wilde werken. Zij nemen grotendeels mijn administratie over en bieden mij verschillende opdrachten aan. Dit geeft mij erg veel rust en dat zorgt er weer voor dat ik mij volledig kan concentreren op mijn cliënten. 

Zo ging ik via het internet opzoek naar een geschikt bemiddelingsbureau. Na hier en daar een beetje rondsurfen op het web, kwam ik Zorg van Oranje tegen. Op de website van Zorg van Oranje heb ik mij goed kunnen informeren, wat mij heeft doen besluiten mij aan te melden als ZZP’er.

Diezelfde week nog werd ik gebeld door Kim en volgde er een heel leuk en prettig intakegesprek. Een voorstel volgde per mail. Na alle benodigde gegevens te hebben aangeleverd kon ik direct aan de slag bij een zorginstelling in de buurt.

Ik geef mijn beschikbare uren door en wekelijks ontvang ik openstaande diensten van verschillende zorginstellingen. Ik mag zelf beslissen of ik de openstaande diensten accepteer of afwijs. Dit brengt zoveel vrijheid en flexibiliteit met zich mee!

Ik raad iedere ZZP’er Zorg van Oranje aan. Vriendelijke medewerkers helpen je graag met al je vragen en adviseren jou over de start als ZZP’er in de zorg.

Wil jij net als Jeannette ook werken wanneer jou uitkomt? Kom als ZZP’er bij ons aan de slag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij hebben met Zorg van Oranje en JijZorgt een fijne en goede samenwerking. Samen proberen we er elke dag weer het beste van te maken!

Cosis Flex

Sinds ik jullie heb leren kennen is mijn leven zoveel beter geworden. Ik ervaar veel minder druk en stress in mijn werk, omdat ik weet dat ik altijd op JijZorgt en Zorg van Oranje kan terugvallen.

Threa – planner zorginitiatief de Bosk

Mijn ervaring met jullie als planners is erg positief een fijne samenwerking en altijd meedenken naar oplossing.

Marianne - Begeleider