Allereerst zou ik mijzelf willen voorstellen. Ik ben Ricardo, 20 jaar oud en vierdejaars voltijd HBO-V student. Vanaf mijn 17e werk ik al in de zorg, het werken in de zorg werd al vroeg met de paplepel ingegoten, zo werken mijn moeder, zus en broer ook allemaal in de zorg. Het werken in de zorg is echt een passie voor mij.  Ik haal veel voldoening uit het lichamelijk en/of psychisch ondersteunen van cliënten maar ook de gezellige praatjes met collega’s en de cliënten. Na meer dan een jaar te hebben gewerkt in de zowel de thuiszorg, verpleeghuis en psychiatrie, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging.

 

Door een medewerker van Zorg van Oranje (ZVO) werd ik gewezen op deze organisatie, waar je als ZZP’er of opdrachtnemer in de zorg kan werken. Na mijzelf te hebben ingelezen op de website en na een online gesprek met Kim, kreeg ik te horen dat ik als verzorgende-IG aan de slag kon. Ik heb gekozen om als opdrachtnemer zorgverlener aan het werk te gaan, zo hoef je zelf praktisch geen administratie te doen en hoef je ook niet ingeschreven te staan bij KvK. Dit doe ik sinds juni met veel plezier. Het leuke aan werken bij ZVO vind ik de verschillende werkplekken, perfect om nieuwe werkvelden te ontdekken. Zo ben ik nu werkzaam in de psychogeriatrie, thuiszorg, gehandicapten zorg en verpleegtehuizen.

 

In de zomervakantie heb ik veel uren gemaakt bij verschillende instellingen die door ziekteverzuim en personeelstekorten hun rooster niet zelf konden invullen. Door bij deze instellingen te werk te gaan als opdrachtnemer merk je dat je het team ontlast en ze blij zijn met de hulp die je geeft.

 

Door ZVO lukt het mij om een goede balans te houden van studie en werk. Als het ik het druk heb met school, plan ik mij minder vaak in. Indien ik tijd over heb, werk ik wat diensten extra. Het werken bij ZVO heeft bij mij voor meer eigenregie gezorgd, wat ik als heel prettig ervaar en ervoor zorg dat ik naast mijn studie kan werken. Voor iemand die houdt van een nieuwe uitdaging, verschillende werkvelden wil ontdekken en eigen baas wil zijn over je uren zou ik zeker ZVO aanraden.

 

Samenvattend, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je veel eigen regie hebt en zelf kunt bepalen waar en hoeveel je gaat werken? Kom bij ZVO, ik raad het je aan 😊

Wij hebben met Zorg van Oranje en JijZorgt een fijne en goede samenwerking. Samen proberen we er elke dag weer het beste van te maken!

Cosis Flex

Sinds ik jullie heb leren kennen is mijn leven zoveel beter geworden. Ik ervaar veel minder druk en stress in mijn werk, omdat ik weet dat ik altijd op JijZorgt en Zorg van Oranje kan terugvallen.

Threa – planner zorginitiatief de Bosk

Mijn ervaring met jullie als planners is erg positief een fijne samenwerking en altijd meedenken naar oplossing.

Marianne - Begeleider