Hoi zorgcollega's,

 

Graag stel ik mij even voor en deel ik mijn ervaring met werken voor Zorg van Oranje.

Ik ben Diantha Takken, 45 jaar en sinds oktober 2022 werkzaam als ZZP-er.

Ik heb tot oktober altijd als verzorgende IG en MBO verpleegkundige in loondienst (ruim 18 jaar) gewerkt en ben gestart met mijn HBO-V opleiding.

Ik heb mijn propedeuse behaald, maar ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik met het diploma wilde gaan doen. Ik besloot om te stoppen met de opleiding en te kijken wat de zorg mij bieden kan en met de gedachte dat ik mijn opleiding altijd weer kan oppakken. Ik ben in contact gekomen Melissa van Zorg van Oranje. Ik heb een leuk gesprek op het kantoor in Hoogeveen gehad en kennis mogen maken met de organisatie en het personeel. Onder het genot van een kopje koffie heb ik mijn verhaal met Melissa gedeeld en die gaf direct aan dat er vele mogelijkheden in de zorg zijn. Zij gaven mij het gevoel dat ermee gedacht wordt en geluisterd wordt naar mijn wensen en mogelijkheden. Al snel kon ik mijn kennis in periode opdrachten uitoefenen. Tijdens de periode opdrachten wordt er met regelmaat gevraagd hoe het bevalt en of ik nog op mijn plek ben. Naast de periode opdrachten heb ik ook vele losse diensten die ik met plezier werk. 

Als zorgverlener/zorg collega kan ik Zorg van Oranje met plezier en vertrouwen aanbevelen. Een bedrijf die staat voor zijn personeel, meedenkt, begripvol is en een gevoel van vertrouwen geeft. Ze komen hun afspraken na en geen enkele vraag is te veel of te gek.

Overweeg je ZZP-er te worden of te detacheren, neem dan zeker contact op met Zorg van Oranje, zij helpen jou graag op de juiste weg en geven alle belangrijke/betrouwbare informatie die wenselijk is.

 

Misschien tot gauw als zorg collega? vriendelijke groet, Diantha Takken Verpleegkundige niveau 4

 

Wij hebben met Zorg van Oranje en JijZorgt een fijne en goede samenwerking. Samen proberen we er elke dag weer het beste van te maken!

Cosis Flex

Sinds ik jullie heb leren kennen is mijn leven zoveel beter geworden. Ik ervaar veel minder druk en stress in mijn werk, omdat ik weet dat ik altijd op JijZorgt en Zorg van Oranje kan terugvallen.

Threa – planner zorginitiatief de Bosk

Mijn ervaring met jullie als planners is erg positief een fijne samenwerking en altijd meedenken naar oplossing.

Marianne - Begeleider