Goedendag Zorg van Oranje,

Waar moet ik beginnen… Na 2,5 jaar gewerkt te hebben voor jullie ga ik afscheid nemen, omdat ik overgenomen ben door een opdrachtgever en daar in vaste dienst mag komen. Maar wat hebben we mooie jaren meegemaakt met elkaar! In November 2018 ben ik bij jullie binnengekomen via via.

In de loop van de jaren hebben we vele cliënten kunnen helpen en voorzien van onze goede en prettige samenwerking als het gaat om huishoudelijke hulp. Wat hebben jullie een mooi team en een prettige samenwerking!

Alle jaren hebben jullie mij als persoon zeer respectvol behandeld en voel ik mij zeer gewaardeerd. Ook alle opdrachten die ik binnenkreeg vanuit jullie verliepen zeer prettig.

Alle jaren hebben we samen alles voor elkaar gekregen en daar mogen we trots op zijn. Ondanks ik afscheid neem van jullie, blijf ik nog in een kleine vorm bij jullie. Ik wens jullie een goede en gezonde toekomst. Ga vooral zo door! Dat er maar vele cliënten en medewerkers bij jullie plezier zullen beleven!

Bedankt voor het vertrouwen en medeleven in de mens. Samen staan we sterk voor de zorg!

Met vriendelijke groeten,

Manuella